lördag 5 mars 2011

Förslag om NÄR :)

Vissa av oss vet redan hur vi kommer vara lediga, andra vet att de jobbar och övriga har inte ansökt om sin semester ännu... För att komma igång ordentligt känns det som om förslag för NÄR äventyret går av stapeln kan vara en början och ett förslag som har uppkommit när det gäller just tid för detta äventyr är i början på juli. Närmare bestämt kring den 9-12 juli.

Om man "bara" vill vandra från Nikkaloukta, till fjällstugan, vidare upp mot toppen, tillbaks ned och åter till Nikkaloukta har Lasse föreslagit en fyradagarstur. Önskar man vandra mer finns massor att utforska och se, här finns länkar med olika förslag. Kanske har vi olika tankar och önskemål - och det finns väl egentligen inga hinder för att vi själva uppfyller dessa, på olika vis.

Vi kommer resa från olika håll, då vi bor utspritt över landet och ännu kanske inte riktigt vet vilka vi blir heller, för den delen... För att vi ska kunna komma vidare i planeringen vore det bra om ni meddelade hur ni tänker. Ni har alla inloggningsuppgifterna som behövs, bara att logga in högst upp till höger och skapa ett eget inlägg, eller skriva en kommentar här nedan till detta!
/Natalie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar